CELEBRACIONS DE L’ESCOLA

FIRA SOLIDÀRIA 2020-21
Els beneficis es destinaran a la marató de TV3

CARNAVAL 2020

NADAL

El darrer dia del 1r trimestre tots els alumnes canten una cançó i reciten un poema nadalenc pels familiars presents. És una festa oberta a les famílies. L’AMPA ens convida a coca i xocolata calenta per animar la festa.

L’escola prepara un concurs de postals nadalenques entre els alumnes.

EL TIÓ

Els alumnes d’educació infantil i els de cicle inicial el tió fan cagar i els més grans l’amic invisible amb torrons celebraran.

CARNESTOLTES

Al febrer arriba el Carnestoltes, el Rei dels Poca-soltes, sortim tots disfressats a la rua escolar i amb gran entusiasme ens posem a ballar. Festa oberta a les famílies.

A més, l’AMPA prepara la Rúa dels Trastos al Carnaval infantil del poble!!

LA MONA

Els més petits i els de cicle inicial elaboren una mona que és per llepar-se els ditets!!

SANT JORDI

Els dies previs a aquesta festa catalana proposem tallers literaris on els nostres alumnes es barregen per nivells. Es fa un concurs amb les obres realitzades pels alumnes i el dia de Sant Jordi celebrem els Jocs Florals amb entrega de premis, diploma i rosa!

També gaudim de la visita d’escriptors/es i contacontes a l’escola i els/les alumnes de cicle superior participen a l’activitat proposada per l’Ajuntament de lectura de poemes al passeig de la Ribera de Sitges i visita de les paradetes de Sant Jordi.

També és costum al nostre centre celebrar aquesta festa fent un intercanvi de llibres de segona mà.

EL DIA D’EUROPA

Una setmana abans del dia d’Europa els alumnes de 5è preparen uns tallers basats en països europeus per a la resta de l’escola. En aquests tallers es barregen els alumnes tot submergint-se en una cultura i societat de la unió europea a mans d’un grup d’alumnes de 5è que els fan de conferenciants.

El 9 de maig celebrem el dia d’Europa on convidem a les famílies a un acte que culmina les tasques portades a terme als tallers.